Team

Chris
Werkbegeleider

Chris zijn eerste werkervaringen waren in de Techniek en Industrie. Bij toeval raakte hij werkzaam in de zorg waar zijn passie ligt. ‘Nu ik alle kennis over techniek en zorg kan delen, voel ik me erg gewaardeerd door collega’s en clienten.’

Miriam
Trajectbegeleider

Miriam is werkzaam als trajectbegeleider binnen het KOG Center en het hoofdaanspreekpunt van de dagbesteding. Ze heeft de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en is creatief in denken en doen. Miriam denkt vanuit de kracht van de mens, ieder mens is uniek. Het belangrijkste is dat we dit ontdekken en omzetten naar een plan voor de toekomst.

Annelies
Senior pedagogisch medewerkster / SKJ geregistreerd

Annelies is door KOG aangetrokken om te werken aan het verder professionaliseren van de dagbesteding. Met haar ruime ervaring in de jeugdzorg en kennis van protocollen, richtlijnen, meldcode e.d. zaken, zal ze KOG versterken vanuit de beleidsmatige kant.

Sabine
HBO-Pedagoog/SKJ geregistreerd

Sabine heeft de studie Pedagogiek afgerond. Ze is de teamleider bij het KOG center. Ze wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van cliënten. ‘Iedere werkdag heeft een andere uitdaging waar ik veel plezier uit haal. Iedere jongere heeft zijn eigen talenten en daar ga ik graag samen met hen naar op zoek.’

Ditmar
Werkbegeleider

Ditmar heeft jarenlang in de techniek gewerkt in uiteenlopende functies. Omgaan met jongeren met diverse problematiek is als een tweede natuur voor hem. ‘Het geeft veel voldoening om techniek en zorg te combineren en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de jongeren.’

Kiefer
Werkbegeleider

Kiefer deelt graag zijn positieve vibe met de jongeren en is erg ondernemend. Hij wil een luisterend oor bieden aan de jongeren. Hij ziet zichzelf in terug in sommige jongeren en wil ze dan ook op positieve wijze ondersteunen. Geen dag is hetzelfde en die veelzijdigheid spreekt hem erg aan.

Mirjam
stagiaire

Mirjam volgt de opleiding maatschappelijke zorg. Met haar empathie en doorzettingsvermogen wil ze een steentje bijdragen. Ze kijkt ernaar uit om de jongeren te leren kennen, wat hen interesseert, wat hun drijfveren zijn of wat hen juist tegenhoudt. Samen met de jongeren wil ze ontdekken wat hun talenten zijn, hoe ze het beste uit hunzelf kunnen halen, wat ze willen bereiken en hoe ze daar komen.

Rob
vrijwilliger

Rob heeft voor z’n pensioen bij Scalda gewerkt. Daar heeft hij bij de Entree-opleiding jongeren gemotiveerd. Bij KOG laat hij talenten ontwikkelen in de plotruimte.

Jhon
vrijwilliger