Chris
Werkbegeleider

Chris zijn eerste werkervaringen waren in de Techniek en Industrie. Bij toeval raakte hij werkzaam in de zorg waar zijn passie ligt. ‘Nu ik alle kennis over techniek en zorg kan delen, voel ik me erg gewaardeerd door collega’s en clienten.’

Miriam
Trajectbegeleider

Miriam is werkzaam als trajectbegeleider binnen het KOG Center en het hoofdaanspreekpunt van de dagbesteding. Ze heeft de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en is creatief in denken en doen. Miriam denkt vanuit de kracht van de mens, ieder mens is uniek. Het belangrijkste is dat we dit ontdekken en omzetten naar een plan voor de toekomst.

Annelies
Senior pedagogisch medewerkster / SKJ geregistreerd

Annelies is door KOG aangetrokken om te werken aan het verder professionaliseren van de dagbesteding. Met haar ruime ervaring in de jeugdzorg en kennis van protocollen, richtlijnen, meldcode e.d. zaken, zal ze KOG versterken vanuit de beleidsmatige kant.

Sabine
HBO-Pedagoog/SKJ geregistreerd

Sabine heeft de studie Pedagogiek afgerond. Ze is de teamleider bij het KOG center. Ze wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van cliënten. ‘Iedere werkdag heeft een andere uitdaging waar ik veel plezier uit haal. Iedere jongere heeft zijn eigen talenten en daar ga ik graag samen met hen naar op zoek.’

Christel
Zorg & kwaliteitscoördinator

Christel is werkzaam als zorg- en kwaliteitscoördinator bij KOG. Naast het begeleiden en ondersteunen van de jongeren is zij verantwoordelijk voor de zorgstructuur. Zij zal zich voornamelijk richten op de procesbewaking van zorgtrajecten, beleidsontwikkeling en verdere samenwerking met verschillende organisaties. Christel heeft zowel werkervaring binnen de jeugdzorg als in het onderwijs.

Kiefer
Werkbegeleider

Kiefer deelt graag zijn positieve vibe met de jongeren en is erg ondernemend. Hij wil een luisterend oor bieden aan de jongeren. Hij ziet zichzelf in terug in sommige jongeren en wil ze dan ook op positieve wijze ondersteunen. Geen dag is hetzelfde en die veelzijdigheid spreekt hem erg aan.

Jeroen
Werkbegeleider

Jeroen zijn achtergrond is technisch en servicegericht. In zijn voorgaande functies, maar ook privé spreekt "mensen kunnen helpen" hem het meest aan. De kans om aan de slag te gaan als werkbegeleider kwam per toeval langs. Een ideale mogelijkheid om zijn hart te volgen, en dus hoefde hij daar niet lang over na te denken. Het maatschappelijke doel geeft hem een enorme meerwaarde. Met zijn inlevingsvermogen, makkelijk contact kunnen leggen, en positieve energie wil hij graag zijn steentje bijdragen voor de jongeren en er zo maatschappelijk ook echt toe doen. "Wanneer je in je werk kunt doen wat je van nature graag doet, geeft je dat elke dag weer veel voldoening"

Daphne
Orthopedagoog-generalist

Daphne is werkzaam bij KOG als orthopedagoog-generalist. Op casusniveau denkt Daphne mee met het team, geeft ze advies over de begeleidingswijze van de jongeren en is ze inzetbaar voor diagnostiek en behandeling van de jongeren en scholing van het team. Bijdragen aan de ontwikkelkansen van jongeren is haar drijfveer. Daphne heeft zowel ervaring in de gehandicaptenzorg als in de jeugdzorg.

Kirsten
Werkbegeleider

Kirsten heeft allround kapster niveau 3 hiervoor gestudeerd. Momenteel helpt ze jongeren die de richting verzorging willen kiezen en helpt ze de jongeren met zelfstandiger worden door middel van koken, helpen met theorie etc. Ook is Kirsten het aanspreekpunt in het weiland van KOG en helpt ze jongeren met het verzorgen van dieren. Ze gebruikt haar humor en enthousiasme om de jongeren te motiveren.

Jhon
Vrijwilliger

Jhon heeft veel verschillende dingen gedaan in zijn leven. Hij heeft ook veel in het buitenland gewerkt. Hij is door een ongeluk bij KOG terecht gekomen. Uiteindelijk is hij na overleg vrijwilliger geworden. Hij wil zich inzetten om de doelen van KOG te bewerkstelligen, om zodoende de cliënten een positieve stap verder in hun leven te brengen.

Rob
Vrijwilliger

Rob heeft voor z’n pensioen bij Scalda gewerkt. Daar heeft hij bij de Entree-opleiding jongeren gemotiveerd. Bij KOG laat hij talenten ontwikkelen in de plotruimte.

Djahlisa
Stagiaire

Djahlisa volgt de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4. Ze werkt graag met jongeren en wilt samen met hen ontdekken waar hun talent ligt. Het doet mij goed als ik de jongeren zie groeien en ik ze hierbij ook kan helpen. Ik hoop dat de jongeren ook graag met mij willen werken en ik een band met ze kan gaan opbouwen. Ik kijk er naar uit om bij KOG te gaan werken.

Xaviera
Stagiaire

Xaviera heeft net de opleiding verzorgende IG/Maatschappelijke zorg afgerond. Ze gaat nu naar het derde jaar van Maatschappelijke zorg. Ze wilt er graag samen met de jongeren achter komen wat hun interesseert en wat hun drijfveer is voor de toekomst. Het is volgens Xaviera belangrijk om iets te gaan doen waar je plezier uit haalt zodat je verder kunt groeien.

Parel
Stagiaire

Parel volgt de opleiding Maatschappelijke zorg in Goes. Op het moment zit ze in het laatste jaar en ze zou graag in de toekomst psychologie willen studeren. Ze is erg enthousiast dat ze met de doelgroep jongeren mag werken en ik hoop dat we veel van elkaar kunnen leren, om zo samen stappen vooruit te zetten!

Merel
Stagiaire

Merel volgt de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4 op het scalda. Ze kijkt er erg naar uit om met de jongeren te gaan werken. Ze biedt een luisterend oor, houdt erg van aanpakken en is goed in creatief denken. Ze hoopt een goede band op te bouwen met de jongeren, waarin ze haar kunnen vertrouwen, ze kan helpen wanneer dit nodig is en samen veel kunnen lachen.

Boaz
Stagiaire

Boaz volgt de opleiding maatschappelijke zorg op het Scalda in Goes. Hij gaat nu naar zijn tweede leerjaar. Hij heeft een jaar ervaring in de gehandicaptenzorg. Hij heeft erg veel zin in dit jaar, omdat het een leuke uitdaging wordt en omdat hij zijn ervaring als jeugdtrainer wil inzetten.

Mariëlla
Stagiaire

Mariëlla volgt de opleiding Social Work. Ze vindt het belangrijk om jongeren te helpen zich bewust te worden van hun eigen kracht, kwaliteiten en mogelijkheden. Dit doet ze door middel van haar begrip, empathie, humor en luisterend oor. Haar motto is dan ook: "Serieus wanneer het moet, humor wanneer het kan."