Chris
Werkbegeleider

Chris zijn eerste werkervaringen waren in de Techniek en Industrie. Bij toeval raakte hij werkzaam in de zorg waar zijn passie ligt. ‘Nu ik alle kennis over techniek en zorg kan delen, voel ik me erg gewaardeerd door collega’s en clienten.’

Sabine
HBO-Pedagoog/SKJ geregistreerd

Sabine heeft de studie Pedagogiek afgerond. Ze is de teamleider bij het KOG center. Ze wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van cliënten. ‘Iedere werkdag heeft een andere uitdaging waar ik veel plezier uit haal. Iedere jongere heeft zijn eigen talenten en daar ga ik graag samen met hen naar op zoek.’

Miriam
Trajectbegeleider

Miriam is werkzaam als trajectbegeleider binnen het KOG Center en het hoofdaanspreekpunt van de dagbesteding. Ze heeft de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en is creatief in denken en doen. Miriam denkt vanuit de kracht van de mens, ieder mens is uniek. Het belangrijkste is dat we dit ontdekken en omzetten naar een plan voor de toekomst.

Kiefer
Werkbegeleider

Kiefer deelt graag zijn positieve vibe met de jongeren en is erg ondernemend. Hij wil een luisterend oor bieden aan de jongeren. Hij ziet zichzelf terug in sommige jongeren en wil ze dan ook op positieve wijze ondersteunen. Geen dag is hetzelfde en die veelzijdigheid spreekt hem erg aan.

Jeroen
Werkbegeleider

Jeroen zijn achtergrond is technisch en servicegericht. In zijn voorgaande functies, maar ook privé spreekt "mensen kunnen helpen" hem het meest aan. De kans om aan de slag te gaan als werkbegeleider kwam per toeval langs. Een ideale mogelijkheid om zijn hart te volgen, en dus hoefde hij daar niet lang over na te denken. Het maatschappelijke doel geeft hem een enorme meerwaarde. Met zijn inlevingsvermogen, makkelijk contact kunnen leggen, en positieve energie wil hij graag zijn steentje bijdragen voor de jongeren en er zo maatschappelijk ook echt toe doen. "Wanneer je in je werk kunt doen wat je van nature graag doet, geeft je dat elke dag weer veel voldoening"

Daphne
Orthopedagoog-generalist

Daphne is werkzaam bij KOG als orthopedagoog-generalist. Op casusniveau denkt Daphne mee met het team, geeft ze advies over de begeleidingswijze van de jongeren en is ze inzetbaar voor diagnostiek en behandeling van de jongeren en scholing van het team. Bijdragen aan de ontwikkelkansen van jongeren is haar drijfveer. Daphne heeft zowel ervaring in de gehandicaptenzorg als in de jeugdzorg.

Kirsten
Werkbegeleider

Kirsten heeft allround kapster niveau 3 hiervoor gestudeerd. Momenteel helpt ze jongeren die de richting verzorging willen kiezen en helpt ze de jongeren met zelfstandiger worden door middel van koken, helpen met theorie etc. Ook is Kirsten het aanspreekpunt in het weiland van KOG en helpt ze jongeren met het verzorgen van dieren. Ze gebruikt haar humor en enthousiasme om de jongeren te motiveren.

Djahlisa
Werkbegeleider

Djahlisa heeft de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 4 afgerond. Ze werkt graag met jongeren en wilt samen met hen ontdekken waar hun talent ligt. ''Het doet mij goed als ik de jongeren zie groeien en ik ze hierbij ook kan helpen''. Nu zij haar stagejaar heeft afgerond gaat ze de opleiding Pedagogiek deeltijd volgen aan de Hogeschool Zeeland en dit opnieuw combineren met haar stage bij KOG.

Leon
Werkbegeleider

Leon is altijd werkzaam geweest in de techniek en laswereld. Hij is per toeval bij KOG terechtgekomen nadat hij hier om een rolstoel kwam na een motorongeluk. Leon wil graag zijn kennis en ervaring overdragen en zo de jongeren een goeie basis voor de toekomst meegeven. Ik vind KOG een fijne plek waar de jongeren de juiste handvaten en mogelijkheden aangereikt krijgen om te kijken wat hun plek in de maatschappij is.

Lois
Stagiaire

Loïs is werkzaam als stagiaire en ze volgt de opleiding sociaal werk Mbo niveau 4. Ze vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf durft te zijn en elkaar in hun waarde laat. Haar doelen voor het aankomend jaar zijn het opbouwen van een goede professionele houding en een vertrouwensband op te bouwen met de cliënten. Verder kijk ze uit naar nieuwe uitdagingen en de andere mogelijkheden binnen KOG Center.

Kysha
Stagiaire

Kysha is 18 jaar oud en volgt de mbo opleiding maatschappelijk zorg niveau 4. Ze vindt het interessant en tegelijkertijd een uitdaging om met jongeren (samen) te werken en een band op te bouwen. Ze kijkt ernaar uit de jongeren te helpen groeien in hun ontwikkelingsproces.

Jordy
Stagiaire

Jordy is 18 jaar oud en volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg op het Scalda. Hij hoopt dat iedereen wat van zijn persoonlijke eigenschappen mee krijgt.Daarnaast zou hij het leuk vinden om iets van elkaar te kunnen leren. Jordy vindt het belangrijk zijn stage en opleiding succesvol af te ronden.

Marrit
Stagiaire

Marrit is werkzaam als stagiaire binnen KOG Center. Ze zit momenteel in haar tweede leerjaar van Social Work aan de HZ. Ze hoopt met haar stage niet alleen zichzelf te ontwikkelen, maar ook de jongeren helpen met hun ontwikkeling. Ze omschrijft zichzelf als sociaal en behulpzaam. Ze kijkt ernaar uit om met de jongeren te gaan werken.

Daniëlle
Stagiaire

Daniëlle is 1e jaars student en volgt de opleiding social work aan de HZ. De keuze voor het KOG Center was snel gemaakt. Ze omschrijft het als een warme en bijzondere plek waar je als jongere vooral jezelf kunt zijn. Daniëlle wil dan ook graag haar eigen ervaring inzetten om jongeren te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen, waardoor de jongeren hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Rob
Vrijwilliger

Rob heeft voor z’n pensioen bij Scalda gewerkt. Daar heeft hij bij de Entree-opleiding jongeren gemotiveerd. Bij KOG laat hij talenten ontwikkelen in de plotruimte.

Jhon
Vrijwilliger

Jhon heeft veel verschillende dingen gedaan in zijn leven. Hij heeft ook veel in het buitenland gewerkt. Hij is door een ongeluk bij KOG terecht gekomen. Uiteindelijk is hij na overleg vrijwilliger geworden. Hij wil zich inzetten om de doelen van KOG te bewerkstelligen, om zodoende de cliënten een positieve stap verder in hun leven te brengen.