Chris
Werkbegeleider

Chris zijn eerste werkervaringen waren in de Techniek en Industrie. Bij toeval raakte hij werkzaam in de zorg waar zijn passie ligt. ‘Nu ik alle kennis over techniek en zorg kan delen, voel ik me erg gewaardeerd door collega’s en clienten.’

Miriam
Trajectbegeleider

Miriam is werkzaam als trajectbegeleider binnen het KOG Center en het hoofdaanspreekpunt van de dagbesteding. Ze heeft de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en is creatief in denken en doen. Miriam denkt vanuit de kracht van de mens, ieder mens is uniek. Het belangrijkste is dat we dit ontdekken en omzetten naar een plan voor de toekomst.

Annelies
Senior pedagogisch medewerkster / SKJ geregistreerd

Annelies is door KOG aangetrokken om te werken aan het verder professionaliseren van de dagbesteding. Met haar ruime ervaring in de jeugdzorg en kennis van protocollen, richtlijnen, meldcode e.d. zaken, zal ze KOG versterken vanuit de beleidsmatige kant.

Sabine
HBO-Pedagoog/SKJ geregistreerd

Sabine heeft de studie Pedagogiek afgerond. Ze is de teamleider bij het KOG center. Ze wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van cliënten. ‘Iedere werkdag heeft een andere uitdaging waar ik veel plezier uit haal. Iedere jongere heeft zijn eigen talenten en daar ga ik graag samen met hen naar op zoek.’

Ditmar
Werkbegeleider

Ditmar heeft jarenlang in de techniek gewerkt in uiteenlopende functies. Omgaan met jongeren met diverse problematiek is als een tweede natuur voor hem. ‘Het geeft veel voldoening om techniek en zorg te combineren en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de jongeren.’

Kiefer
Werkbegeleider

Kiefer deelt graag zijn positieve vibe met de jongeren en is erg ondernemend. Hij wil een luisterend oor bieden aan de jongeren. Hij ziet zichzelf in terug in sommige jongeren en wil ze dan ook op positieve wijze ondersteunen. Geen dag is hetzelfde en die veelzijdigheid spreekt hem erg aan.

Mariëlla
Stagiaire

Mariëlla volgt de opleiding Social Work. Ze vindt het belangrijk om jongeren te helpen zich bewust te worden van hun eigen kracht, kwaliteiten en mogelijkheden. Dit doet ze door middel van haar begrip, empathie, humor en luisterend oor. Haar motto is dan ook: "Serieus wanneer het moet, humor wanneer het kan."

Rob
Vrijwilliger

Rob heeft voor z’n pensioen bij Scalda gewerkt. Daar heeft hij bij de Entree-opleiding jongeren gemotiveerd. Bij KOG laat hij talenten ontwikkelen in de plotruimte.

Jhon
Vrijwilliger

Jhon heeft veel verschillende dingen gedaan in zijn leven. Hij heeft ook veel in het buitenland gewerkt. Hij is door een ongeluk bij KOG terecht gekomen. Uiteindelijk is hij na overleg vrijwilliger geworden. Hij wil zich inzetten om de doelen van KOG te bewerkstelligen, om zodoende de cliënten een positieve stap verder in hun leven te brengen.

Djahlisa
Stagiaire

Djahlisa volgt de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4. Ze werkt graag met jongeren en wilt samen met hen ontdekken waar hun talent ligt. Het doet mij goed als ik de jongeren zie groeien en ik ze hierbij ook kan helpen. Ik hoop dat de jongeren ook graag met mij willen werken en ik een band met ze kan gaan opbouwen. Ik kijk er naar uit om bij KOG te gaan werken.

Xaviera
Stagiaire

Xaviera heeft net de opleiding verzorgende IG/Maatschappelijke zorg afgerond. Ze gaat nu naar het derde jaar van Maatschappelijke zorg. Ze wilt er graag samen met de jongeren achter komen wat hun interesseert en wat hun drijfveer is voor de toekomst. Het is volgens Xaviera belangrijk om iets te gaan doen waar je plezier uit haalt zodat je verder kunt groeien.

Parel
Stagiaire

Parel volgt de opleiding Maatschappelijke zorg in Goes. Op het moment zit ze in het laatste jaar en ze zou graag in de toekomst psychologie willen studeren. Ze is erg enthousiast dat ze met de doelgroep jongeren mag werken en ik hoop dat we veel van elkaar kunnen leren, om zo samen stappen vooruit te zetten!

Indy
Stagiaire

Indy volgt de opleiding Pedagogiek op de HZ in Vlissingen. Op dit moment zit ze in het tweede jaar van de opleiding. Indy kijkt er erg naar uit om met de jongeren aan de slag te gaan. Ze is erg sportief aangelegd en hoopt hiermee ook iets voor de jongeren te kunnen betekenen.

Merel
Stagiaire

Merel volgt de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4 op het scalda. Ze kijkt er erg naar uit om met de jongeren te gaan werken. Ze biedt een luisterend oor, houdt erg van aanpakken en is goed in creatief denken. Ze hoopt een goede band op te bouwen met de jongeren, waarin ze haar kunnen vertrouwen, ze kan helpen wanneer dit nodig is en samen veel kunnen lachen.

Boaz
Stagiaire

Boaz volgt de opleiding maatschappelijke zorg op het Scalda in Goes. Hij gaat nu naar zijn tweede leerjaar. Hij heeft een jaar ervaring in de gehandicaptenzorg. Hij heeft erg veel zin in dit jaar, omdat het een leuke uitdaging wordt en omdat hij zijn ervaring als jeugdtrainer wil inzetten.